Obiski na domu

Težko pripeljete hišnega ljubljenčka do nas?

Obiščemo Vas lahko tudi na domu.

Prosimo pa, da se zavedate, da smo pri storitvah na domu omejeni. V določenih primerih bomo Vašega ljubljenčka morda morali odpeljati v ambulanto ali se dogovoriti za obisk v ambulanti za nadaljnje preglede in zdravljenje.

Prosimo Vas, da obisk na domu naročite najmanj 24 ur vnaprej. To nam omogoča načrtovanje delovnih razporeditev in zagotavljanje tako veterinarja kot vozila v času, ki Vam najbolj ustreza. Seveda se bomo v urgentnih situacijah potrudili priti do vas v najkrajšem možnem času.

Priprava za obisk na domu

Strošek obiska vključuje konzultacijo in povratne potne stroške. Oceno pričakovanih stroškov Vam bomo na Vašo željo sporočili vnaprej.

Pri vseh obiskih na domu pričakujemo, da boste Vi ali Vaš pooblaščenec prisotni in na razpolago veterinarju za pomoč pri pregledu Vašega ljubljenčka. Če mislite, da to ne bo mogoče, nas o tem obvestite pri naročilu obiska, da lahko z veterinarjem pošljemo tudi pomočnika.

Obiski na domu so primerni za:

    • evtanazijo – v kolikor se želite posloviti od svojega hišnega prijatelja v okolju lastnega doma,
    • cepljenje legla ali več živali naenkrat,
    • živali, ki ne marajo ambulantnega okolja ali so pod stresom zaradi vožnje,
    • ljudi z omejeno ali brez možnosti prevoza,
    • starejše ljudi, ki več ne vozijo.

Če želite izvedeti več o možnosti obiska na domu za Vašega ljubljenca ali če bi se radi posvetovali o tem, nas lahko povprašate tudi po elektronski poti.

%d bloggers like this: