LOKACIJA

Ambulanta MIR-VET se nahaja na naslovu Mariborska c. 63 v Selnici ob Dravi, v pritličnih prostorih več kot 300 let stare hiše z bogato zgodovinsko tradicijo: v njej se je rodil znan gledališki igralec Arnold Tovornik, dajala je prostor različnim dejavnostim: v 18. stoletju gostilni, mesnici, kasneje pošti, zobozdravniku, sedežu Rdečega križa, cvetličarni in nazadnje je v njej obratovala lokalno znana trgovina s tekstilom Kotka, v lasti družine Kotnik, ki so še vedno lastniki celotnega objekta.

Na površini cca 80m2 se nahajajo naslednji prostori:

  • predprostor s pomožnim prostorom z izolatorijem in zmrzovalnikom za kadavre,
  • čakalnica za stranke in paciente z recepcijo,
  • sprejemna ordinacija z laboratorijem in diagnostiko,
  • kotiček za dentalne posege, kopanje in nego dlake,
  • prostor za operacijske posege,
  • lekarna / skladišče ter priročna pisarna in garderoba za zaposlene.

V sklopu ambulante je še zunanji urejen prostor za zbiranje škodljivih medicinskih odpadkov. Strankam je namenjeno parkirišče s tremi do štirimi parkirnimi mesti, v toplejših dneh pa tudi klop oz. prostor čakalnice tudi zunaj. Sanitarije za zaposlene in stranke so na voljo iz prostora čakalnice.

V čakalnici in okolici objekta je strankam na razpolago tudi brezplačni brezžični internet.

Plačilo računov je možno tako z gotovino kot s karticami.

Kako do nas?

Iz smeri Maribor:

Če prihajate po regionalni cesti iz Maribora proti Koroški po levem bregu reke Drave, se ambulanta nahaja v samem centru Selnice, na levi strani ceste, takoj za cerkvijo na desni oziroma gostilno Bernarda na levi. Označena je z informacijsko tablo bele barve na visokem okvirju ter z napisom VETERINARSKA AMBULANTA na fasadi objekta, ki je breskove barve.